Na kontaktoni dhe kërkoni informacion në çdo moment.
Jemi këtu per ju!

By Best Duty Free sh.p.k

Metropol – Qendra Tregtare, Rruga “Sami Frashëri”
Tirana, Albania, 1001

Telefon: +355 68 201 6031

Email: info@bybest.com.al

Oraret e aktivitetit dhe ditët e pushimit:
Nga e hëna në të premte: 8:30-17:00
E Shtunë9:00-12:00
E Diel: Pushim

Scroll to Top