Swarovski u themelua në vitin 1895 nga mjeshtri Daniel Swarovski, qëllimi i të cilit ishte të realizonte një “Diamant për çdo grua”.

Sot në brezin e tij të pestë Swarovski nuk e ka braktisur filozofinë me të cilën u lind për t’u shëndërruar në liderin e kristaleve në të gjithë botën.

Prerjet unike të kristalit dhe format kreative të bizhuterive dhe figurave prej kristali, e bëjnë markën elitare të Swarovskit të qëndrojë në piedestalin e së bukurës dhe elegancës. Secila prej varëseve, unazave, orëve dhe aksesorëve i dedikohen çdo vajze, gruaje, djali dhe burri që kërkon të ndjehet special.

Çdo pjesë e koleksionit që mban firmën e Swarovskit përbën një dhuratëshirueshme për të  gjithë.

Swarovski Crystal Society

Garancia Swarovski

Swarovski Metropol

Swarovski
QTU

Swarovski
TEG

Scroll to Top