L O A D I N G

JONI PECI

Prej 20 vitesh me një stil unik, stilisti Joni Peçi përveç ateliesë, tashmë ka hapur dyqanin e tij në qendër të Tiranës. Në eventin e inaugurimit, “Joni Peçi Store” mblodhi emra të njohur nga bota e kulturës, showbizit, medias dhe politikës. Personalitete që në veshje kurohen nga stilisti shqiptar.
Një ambient klasik dhe modern, ofron tashmë gjithçka për një event special dhe me veshje të kuruar. Personalitete të njohur të botës së medias,
bashkëpunëtorë ndër vite dhe besnike ndaj stilit të tij, vlerësojnë atë çfarë Joni Peçi ka sjellë në fushën e modës në vendin tonë.

Firma