Orange Farmaci
A pharmacy for all of your needs...

Orange Farmaci kujdeset të përzgjedhë profesionistë të kujdesit shëndetësor përgjegjës për furnizimin e ilaçeve në mënyrën më ekonomike dhe efektive të mundshme. Si një shkencë e aplikuar mjekësore, farmacistët monitorojnë vazhdimisht cilësinë, sigurinë dhe përdorimin e ilaçeve, duke kërkuar një nivel të lartë të përfshirjes dhe ndërveprimit me pacientët.

Adresa

RRUGA LLAZI MIHO 1000 - Tiranë

Cel dhe Whatsapp Us

+355694030070

info@orange-farmaci.al

Së shpejti !!!

Me mbi 50 filiale në të gjithë Shqipërinë.

Puno me ne !

Kategoritë

Dermokozmetikë
Farmaci
Nëna dhe fëmija
Shtesa Ushqimore

Kategoritë

Ushqyerja
Vitamina
Aksesorë
Bimë

Shërbimet

Filialet tona ofrojnë të gjitha shërbimet farmaceutike. Gjithashtu dhe shërbim delivery.

Rrjetet Sociale

Our Payment Partners :

Copyright © 2021 Orange Farmaci Primespot | AV
X
Add to cart